Berries with whipped coconut cream

berries w/coconut cream

I have to say that I love whipped coconut cream much more than traditional one. And that version has just blown me away!

 

Makes 2 portions.

INGREDIENTS:

  • 1 can of full fat coconut milk (use only the separated cream from the top; I pour out liquid from the bottom of the can)
  • 4 tsp ground golden linseed
  • ½  tsp stevia
  • 2 large handfuls of fresh berries, washed (I think raspberries go great with that)

METHOD:

Whisk coconut milk with stevia and ground linseed until fluffy. Leave on the side for an hour and then in the fridge until chilled. Or, refrigerate overnight.

When ready, prepare bowls and add berries with cream.

Enjoy sitting in the garden or imagine you are doing that😉

 

in Polish:

 

OWOCE JAGODOWE Z BITĄ ŚMIETANĄ Z MLEKA KOKOSOWEGO

Świetny substytut tradycyjnej bitej śmietany.

Przepis na 2 porcje.

SKŁADNIKI:

  • 1 puszka pełnotłustego mleka kokosowego (zebraną na dnie wodę odlewam i używam tylko samego kremu)
  • 4 łyżeczki mielonego złotego siemienia lnianego
  • ½  łyżeczki stewii
  • świeże owoce jagodowe, umyte

WYKONANIE:

Ubić mleko ze stewią i siemieniem lnianym aż otrzymamy puszysty krem. Odstawić na godzinę a następnie schłodzić w lodówce. Albo włożyć do lodówki na noc.

Gotowy krem podawać z owocami i delektować się siedząc w ogrodzie albo wyobrażając sobie taką sytuację😉

SMACZNEGO!

2 thoughts on “Berries with whipped coconut cream

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s